Fundatia Ambasadorii Bibliei       

Donáció - Támogatás - Biblia Múzeum

Mi az amit csinálunk? Biblia Múzeum. A XXI. században? Igen . Reneszánsz képes biblia múzeum Michelangelo stílusban .

A hit ellensége a közömbösség

Nem az a fontos, hogy egyetértünk vagy sem , fontos, hogy beszéljünk róla. 

Ha nem vész el a hit akkor még az emberiségnek van esélye egy Új világot teremteni.

De nagy a távolságtartás. Szkeptikusak vagyunk. Én is szkeptikus vagyok, de másképp gondolok mindent. Nem ellenkezek , hanem mindent lehetségesnek tartok.

Sokszor idéztem már a nyikrai jóslat zárórészét "Megírva semmi sincsen, mert minden megváltoztatható – ha nem fordultok el Istenetektől és megszívelitek az ősök intelmeit."

A mai világban őrültségnek tűnik , hogy valaki a bibliát akarja megfestetni de próbáljuk meg megmenteni ami még menthető.

Eredmények . Támogatás.

Év végén elküldtem majdnem az összes lehetséges helyre az alapítványi támogatási kérelmet. Kezdve az összes minisztériummal, alapítványokkal, pályázati lehetőségek során vallási és civil szervezeteknek. Eredmény: Sok sok válasz. 

És mintha csak egymásról másoltak volna, a válasz nagyjából ugyanaz. Sok sikert stb. szeretnénk támogatni csak sajnos nincs erre anyagi fedezet . Természetesen megköszöntem és maradtam egy érzéssel : Mi van ezekkel az emberekkel? Nekik már nincs Istenük? 

Biztos nem olvasták a bibliát : Jakab 4:17 Aki tudna jót tenni, de nem teszi: bűne az annak. De ezt tovább nem részletezem mert vádaskodásnak tűnhet. Habár csalódott vagyok mégis a szeretet kell győzedelmeskedjen .

Jézus azt mondta a szeretet olyan mind a folyó víz . Mindig vannak előtte sziklák , akadályok de mindig átöleli őket és továbbmegy. A sziklák, akadályok mindig jelen vannak életünkben, ők azok az emberek akik akadályokat tesznek mindig elénk, ők azok  akik kedvesen leráznak, eldöntik, hogy egy kérvény egyáltalán eljut-e a címzettekhez. 

De azt mondja Jézus ne foglalkozz velük, lépj tovább, mindig jön valaki akit az Atya küld . Holnap Újra felkel a nap és ugyanúgy süt szegényre és gazdagra. 

Most Január van 2019 , spirituálisan az áldozathozatal éve. Teszek egy újabb próbát. Újra elküldöm az alapítványi kérelmet minden lehetséges helyre és ha eljött az idő akkor az Atya küld valakit aki megfelelő helyen, megfelelő időben megívást kap Istentől.

 

 

BANCA COMERCIALA ROMANIA S.A.

FUNDATIA AMBASADORII BIBLIEI 

Cont:  RO37 RNCB 0155 1607 4556 0001

SWIFT : RNCB RO BU

Támogatók

A Jó Isten , a Magyarok Istene áldjon meg benneteket.  Ámen

               Home

 

 

FEL