Fundatia Ambasadorii Bibliei       

“Minden energia. Ez nem filozófia. Ez fizika.” - Albert Einstein

"A lelkesedés, mint teremtő erő"

Lelkesült állapotban teljes összhangba kerülünk az univerzum teremtő energiáival.

A stressz az ego által működtetett romboló energia,

Igazából semmit nem kell birtokolnod ahhoz, hogy bőségben érezhesd magad, ha viszont folyamatosan így érzel, akkor szinte biztos, már -már garantált , hogy ezek a dolgok megjelennek az életedbe.

A bőség csak azokhoz áramlik, akiknek az már megvan. ( Jézus azt mondja : akinek van annak adatik, akinek nincs attól az is elvétetik amije van.)

Ez szinte igazságtalanságnak hangzik, pedig nem az, hanem csak egy az univerzum törvényeiből . A bőség és az ínség is belső állapot, ami aztán a valóságodként jelenik meg. ( Jézus szerint : Ami van fent az van lent , ami van bent az van kint).

A stressz az ego által működtetett romboló energia, a lelkesedés isteni energiával áthatott teremtő erő. A stressz általában azt jelzi, hogy az ego visszatért, s te leválasztod magadat az univerzum teremtő erejéről.

Helyette csak az egós akarás ereje és a túlfeszítés található, és „keményen kell dolgoznod”, hogy teljesíts. A stressz és ennek manifesztálódása az álmatlanság mindig gyengíti annak a tevékenységnek a minőségét és hatékonyságát, amit a hatása alatt végzel.

Szoros kapcsolat található a stressz és a negatív érzelmek , negatív gondolatok , negatív energiák között , például a harag ,féltékenység vagy szorongás de leginkább az önbizalom hiánya.
A stresszel ellentétben a lelkesedésnek magas az energiafrekvenciája, és emiatt rezonál az univerzum teremtő erejével.A tartós lelkesedés a teremtő energia hullámát hozza létre.
A lelkesedés óriási erőt visz tetteidbe az egós akarással szemben, amelyik az akarás intenzitásával egyenes arányban álló mértékű ellenkezést teremt, a lelkesedés sohasem ellenkezik. Nem konfrontatív.

Tevékenysége nem teremt győzteseket és veszteseket. Mások bevonására, nem pedig kizárására épül. Nincs szüksége arra, hogy embereket használjon és manipuláljon, mert a lelkesedés magának a teremtésnek az ereje, s ezért nem kell valami másodlagos forrásból energiához jutnia.

Az ego akarása mindig elvenni próbál valamitől vagy valakitől; a lelkesedés a saját bőségéből ad.

Ha a lelkesedés akadályba ütközik kedvezőtlen helyzet vagy együtt nem működő emberek formájában , akkor sohasem támad, hanem kikerüli azt, képzeld úgy mind a folyó, hömpölygő víz , ha bármi útjába kerül , átöleli majd továbbhalad, utat csinálva magának.

Lelkesedés és ego nem létezhet együtt.

Az egyik megléte feltételezi a másik hiányát. A lelkesedés tudja, merre tart, ám ugyanakkor mélyen egy a jelen pillanattal, önmaga elevenségének, örömének és erejének a forrásával.

Lelkesült állapotban teljes összhangba kerülsz az univerzum  teremtő energiáival, ám anélkül, hogy azonosulnál annak teremtményeivel, tehát az egóval.
Ahol nincs azonosulás, ott nincs ragaszkodás, ami a szenvedés egyik legnagyobb forrása.

Senki sem képes állandóan lelkesedésben élni. De a teremtő energia új hulláma bármikor érkezhet, és megújult lelkesedést eredményezhet.

A lelkesedés az élet kiáradó ciklusához tartozik.

Ha élvezed tevékenységedet; és ehhez olyan cél társul, ami felé haladsz: lelkesedés születik.Ha van célod, figyelmed központjában továbbra is az adott pillanatban végzett tevékenységednek kell maradnia, különben kibillensz az egyetemes céllal kialakult összehangolódottságból. Jezus azt mondja : Ahol a figyelmed ott az energiád, vagy ahol az ész ott a kincs.

Vigyázz, hogy célod, illetve víziód nehogy önmagad felfújt imázsa legyen, tehát az ego rejtett formája ! Inkább győződj meg arról, hogy céljaid dinamikusak, tehát olyan tevékenység felé irányulnak, amit végzel, s amely révén más emberekhez és az egészhez kapcsolódsz.

Érezd át, hogy a céljaid elérésével nem csak a saját életedet, hanem más emberek életét is gazdagítod ! (ne csak a pénzt lásd magad előtt) Érezd magad „kapunak”, amin keresztül energia áramlik az ősforrásból mindenki hasznára!

Mindez azt jelenti, hogy a célod , álmod, vágyad  – az elme és az érzés szintjén – ekkor már valóságként él benned. A lelkesedés az az erő, ami a mentális tervet átviszi a fizikai dimenzióba.Ez az elme teremtő használata, és ezért nincs benne akarás.

Jézus átnyújtotta a kulcsot az elme teremtő használatához és a forma tudatos manifesztálásához: „ha imádkoztok és könyörögtök valamiért, higgyétek, hogy megkapjátok, és akkor valóban teljesül kérésetek.”

Semmit sem kell birtokolnod ahhoz, hogy bőségben érezhesd magad, ha viszont folyamatosan így érzel, akkor szinte bizonyos, hogy jó dolgok érkeznek az életedbe.
A bőség és az ínség is belső állapot, ami aztán a valóságodként jelenik meg.

Ne feledd Jézus mit mondott: Ami van bent az van kint / kérjetek és megadatik / akinek van annak adatik / ha akkora hitetek lenne mint a mustármag már akkor is minden sikerülne .

  HOME

FEL