Ambasador Biblia       

A Biblia Nagykövetei Alapítvány weboldala

 

Teremtés


1 Mózes 1.1. Kezdetben teremté Isten az eget és a földet. 2. A föld pedig kietlen és puszta vala, és setétség vala a mélység színén, és az Isten Lelke lebeg vala a vizek felett. 3. És monda Isten: Legyen világosság: és lőn világosság.

Mit csinált isten? Azt mondta legyen világosság és az lett. Mit ír a a biblia te ki vagy?

Zsoltárok könyve 82.6. Én mondottam: Istenek vagytok ti és a Felségesnek fiai ti mindnyájan.

Mit adott még Isten nekünk? Szabad akaratot. Ha ez tudatosul benned akkor nagyon könnyen megérted, hogy te is tudsz tudatosan teremteni. Hogyan ? A gondolataiddal, a szavaiddal. Csak rajtad múlik, mert tudd, hogy Isten mindenre ráteszi a pecsétjét és ezen azt írja, hogy: Jóváhagyva. Ha valamire azt mondod, hogy ez úgysem sikerül akkor tudd, garantált, hogy nem fog sikerülni.
Felejtsd el azokat a megszokott , bevált mondatokat, mind pl. "ez nekem nem sikerül ", "ehhez én túl kevés vagyok ", " túl szép, hogy igaz legyen", "ez lehetetlen" .

Hidd el, hogy bármit akarsz, bármit elérhetsz, ha őszintén elhiszed. Gondolj arra, hogy, ha egyiknek sikerül neked miért ne sikerülne. A kimondott szónak nagy hatalma van , az Isten pecsétje mindig rákerül minden gondolatodra, minden mondatodra ezért vigyázz mikor mit kívánsz mert a kérés elfogadva.

Tanuld meg megfogalmazni a kérésedet. Ha valamit kívánsz az szívből kívánd. Társíts melléje szerető, hálás , jó érzéseket, és zárd ki azt a lehetőséget, hogy nem sikerül. Minden sikerül csak rajtad múlik.

Márk 11.23.Mert ha valaki azt mondja ennek a hegynek: Kelj fel és ugorjál a tengerbe! és szívében nem kételkedik, hanem hiszi, hogy a mit mond, megtörténik, meg lesz néki, a mit mondott.

 

                 Home