Fundatia Ambasadorii Bibliei       

A Biblia Nagykövetei Alapítvány weboldala

János 5.45. Nem én vádollak majd benneteket az Atyánál, van aki vádoljon titeket , Mózes akiben ti reménykedtek.

Jézus evangéliuma 15. Azt fogják nektek mondani mindennap, hogy bűnösök vagytok és bűneitek terhétől csak az ő feloldozásuk szabadíthat meg titeket. 16. De ne higgyetek nekik, mert nem születtetek bűnösöknek, hanem sokan meggyengültetek a Lélekben.

Jézus evangéliuma 22. A Fény-tüze és a Tűz-fénye adja lelkednek sugarát, mely segít is, gyógyít is - ha úgy akarod és kéred a Kegyelem erejét hozzá. 23. Maradj hűséges és fordulj hozzám, hiszen emberi, apró, igaz dolgaidban is megsegítlek.

Prédikátor könyve  1.9. A mi volt, ugyanaz, a mi ezután is lesz, és a mi történt, ugyanaz, a mi ezután is történik; és semmi nincs új dolog a nap alatt. 3.1. Mindennek rendelt ideje van, és ideje van az ég alatt minden akaratnak. 15. A mi most történik, régen megvan, és a mi következik, immár megvolt, és az Isten visszahozza, a mi elmúlt. 

Prédikátor könyve  5.4. Mikor Istennek fogadást teszel, ne halogasd annak megadását; mert nem gyönyörködik a bolondokban. A mit fogadsz, megteljesítsd! 5. Jobb hogy ne fogadj,  minthogy  fogadj és ne teljesítsd be.

 Tamás 18. Jézus mondta: Hát fölfedeztétek a kezdetet, hogy a véget keresitek? Ahol a kezdet van, ott lesz a vég. 67. Jézus mondta: Aki meg  ismeri a mindenséget, ha önmagában hiányt szenved, mindenben hiányt szenved.  Máté 24.35. Az ég és a föld elmúlnak, de az én beszédeim semmiképen el nem múlnak. 

Márk 28.20. És ímé én ti veletek vagyok minden napon a világ végezetéig. Ámen! 

 

                       <    4    

 

               2      3     4  

 

        Home